• Isten hozott, örülünk, hogy ránk találtál!
    A budaörsi református gyülekezet családja bármikor szívesen lát alkalmainkon! Gyere, ülj le közénk, ha van kedved, énekelj velünk! (Az énekeket kivetítjük)
  • Jézus, Mester, könyörülj rajtunk!
    Luk. 17.13.
  • “Áll a Krisztus szent keresztje, elmúlás és rom felett. Krisztusban beteljesedve látom üdvösségemet.”
  • "Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, ..."
    463.ének, 1. vers

Vasárnapi istentisztelet

Élő közvetítés vasárnaponként 10 órától: Hang 1 | Hang 2
Regisztrált tagjainknak: Videó

Utolsó vasárnapi istentisztelet - 2019-10-13

Az élő közvetítések várhatóan 2019.12.26-tól szünetelni fognak.

Betűméret változtatása

A- A A+

Szomorú mentegetőzés

Örömmel közvetítettük élőben a vasárnapi és ünnepi alkalmainkat az Interneten, de ma keresztülhúzták a számításainkat. A közvetítéseket végző számítógépünk operációs rendszere frissítette magát, majd utána úgy döntött, hogy az a gép már elavult, nem hajlandó működni vele. Ezért aztán szomorúan tapasztaltuk, hogy a vasárnap (11.05) délutáni kiállítás-megnyitó és a Sapszon kórus előadása helyett csak szép sercegést tudtunk sugározni.  

Reméljük, a hangfelvétel sikerült, így talán késve, de egyáltalán meg tudjuk osztani a valóban felemelő délutáni műsor perceit.

Megpróbáljuk javítani, vagy esetleg cserélni a nem működő eszközt, de addig is megértést kérünk, szünetel az on-line adásunk.

Gépház

Régebbi híreinket, eseményeinket és egyéb oldalakat a Hírarchívumban találhatnak.

A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Amennyiben folytatja a böngészést az oldalainkon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a cookie-k fogadása ellen.
További információ Rendben