Istentiszteleteinket bárki látogathatja. Mindenkit szeretettel fogadunk: azokat, akiket gyermekkorban megkereszteltek akár más felekezetnél, de nem gyakorolták eddig a hitüket, és azokat is, akik nem részesültek keresztségben. 

Jelenleg a templomi istentiszteletek számára a Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola  aulája (cím: Budaörs, Esze Tamás u. 1., 2040) ad helyet.  A hétközi alkalmakat (jelenleg a bibliaóra) a Farkasréti út 2/C. sz. alatti gyülekezeti házunk teraszán tartjuk.

Az aulába főbejáraton keresztül léphetünk be. Belépés után bárhová le lehet ülni, de, ha valaki bizonytalan, nyugodtan kérdezze meg a már bent ülő gyülekezeti tagokat. Orrot és szájat fedő maszk használata kötelező. Ha véletlenül nem hoztunk, jelezzük ezt a segítők felé.

A református szertartás egyszerű és könnyen követhető. Az istentisztelet a lelkész bevonulásával kezdődik. Ekkor a hívek fölállnak és közösen elénekelnek a református énekeskönyvből egy éneket (zsoltárt vagy dicséretet). Ezután a lelkipásztor fölolvas egy bibliai idézetet és imádkozik. Újabb ének után egy másik szentírási szakasz és az igehirdetés következik. A prédikáció befejeztével a lelkész imádságot mond és a gyülekezet közösen imádkozza a Miatyánkat. Ezután a gyülekezet hírei (hirdetések) következnek, végül egy záróének és az áldás. Kifelé menet a kijáratnál levő perselybe dobott adományokkal lehet hozzájárulni a gyülekezet szükségleteihez.

Az istentisztelet előtt és után a reformátusok „Áldás, békesség!”-gel köszönnek egymásnak. Ha még szokatlan ez a köszönési forma, nyugodtan köszönjünk a napszaknak megfelelően.

Kisgyerekkel érdemes a segítőket megkeresni - az istentisztelettel egy időben a gyermekek felügyelete biztosított.

WC/mosdó a földszinten található, a bejárati helyiség után az aulában, bal oldalon a hátsó részben. 

A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Amennyiben folytatja a böngészést az oldalainkon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a cookie-k fogadása ellen.