• Ref_gyul_kep_kicsi.jpg - 87,39 kB
  • új templom

  • "Ezt mondta neki az ÚR: Meghallgattam imádságodat és könyörgésedet, amelyet elém tártál."
    (1Kir.9.3.)
  • Jézus, Mester, könyörülj rajtunk!
    Luk. 17.13.
  • “Áll a Krisztus szent keresztje, elmúlás és rom felett. Krisztusban beteljesedve látom üdvösségemet.”
  • "Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, ..."
    463.ének, 1. vers

Betűméret változtatása

A- A A+

PÜNKÖSDVÁRÓ IMÁDSÁGOS ESTÉK

„felfelé az alázat útján – lefelé az önteltség útján”

 HELY: Budaörsi Református Templom (Clementis utca 5.)

IDŐPONT: 2018. május 9-10-11-12-én, szerdától szombatig, minden este 18.30-kor

TÉMA: Az alázat

Az imádság egy olyan kapcsolatfelvétel Istennel, amely időt és energiát igényel.

Egy olyan lelkigyakorlatra, elcsendesedésre hívunk mindenkit, amelyet a mindennapjainkban is végezhetünk. A négy nap célja a személyes, imádságos elmélyedés.

Kit érdekelhet az imahét?

Bárkit, aki Istennel való kapcsolatát szeretné mélyíteni, aki szeretné a mindennapokban meghallani Isten hívását, aki vágyik arra, hogy imája jobban áthassa mindennapi életét.

Milyen az imahét felépítése?

Minden este egy imaösvényt járunk be együtt, amely közös, csendes imát jelent tárgyak-képek segítségül hívásával, amit egy rövid áhítat, bibliamagyarázat követ, melyet Fekete Ágnes, a hét vezetője tart.

Mit jelent az ima-kísérés?

Aki mind a négy estét oda tudja szánni, és még jobban szeretne elmélyedni az imádságban, az személyes lelki kísérést is kap. Az ebben résztvevők vállalják, hogy naponta kb. fél órát imádkoznak a Szentírással, és a nap folyamán egy előre megbeszélt időpontban reflektálnak imádságos tapasztalataikra.

Május 13-án, vasárnap az istentisztelet után kerül sor a közös záró alkalomra, melynek része lesz a visszatekintés, a hét néhány tapasztalatának megosztása, valamint az előre tekintés.

Aki a személyesen kísért imában szeretne részt venni, írjon a következő e- mail címre: fekete.agnes@t-online.hu.  Szeretettel várunk mindenkit!

Kedves Szülők!

 
Leendő első osztályos gyermeküket szeretettel várjuk a református hit- és erkölcstan órákon. Kérem, tekintsék meg bővebb tájékoztatónkat az alábbi Bemutató letöltésével. További kérdéseikkel a bemutatóban található elérhetőségeken kereshetnek.
 
 
 Bemutató - LINK
 
 
Áldást,békességet! 
 
 

 

Régebbi híreinket, eseményeinket és egyéb oldalakat a Hírarchívumban találhatnak.

A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Amennyiben folytatja a böngészést az oldalainkon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a cookie-k fogadása ellen.