• Ref_gyul_kep_kicsi.jpg - 87,39 kB
 • új templom

 • "Ezt mondta neki az ÚR: Meghallgattam imádságodat és könyörgésedet, amelyet elém tártál."
  (1Kir.9.3.)
 • Jézus, Mester, könyörülj rajtunk!
  Luk. 17.13.
 • “Áll a Krisztus szent keresztje, elmúlás és rom felett. Krisztusban beteljesedve látom üdvösségemet.”
 • "Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, ..."
  463.ének, 1. vers

Betűméret változtatása

A- A A+

Istentiszteleteink elérhetősége - Pünkösdi időszak

 

Kedves Testvérek!

A javuló járványügyi helyzetre tekintettel a következő, május 16-i Istentiszteletünket a Budaörsi Evangélikus Templomban továbbra is személyes részvétellel tartjuk. Az Istentiszteletre szeretettel várunk mindenkit.

 

2021. május 13-án, csütörtökön, az Úr Jézus Mennybemenetelének ünnepén a bibliaóra elmarad - helyette a Budaörsi Evangélikus Templomban, este 18:00 órai kezdettel Istentiszteletet tartunk.

 

Az Istentiszteletek vasárnaptól reggel 9 órától lesznek az evangélikus templomban. Az alkalmak felvételét lehetőleg még a délelőtt folyamán elérhetővé tesszük gyülekezetünk honlapján,  Facebook és Youtube oldalán.

NAGYON FONTOS: semmiképpen ne vegyen részt az Istentiszteleten, aki az alábbi tünetek valamelyikét tapasztalja magán vagy közvetlen háztartásban élő családtagján:

- Köhögés (hurutos vagy száraz).

- Orrfolyás.

- Orrdugulás.

- Torokfájás.

- Hőemelkedés (37.5 °C fölött), vagy láz.

- Nehézlégzés.

- Hidegrázás.

- Fejfájás és izomfájdalom és fáradtság.

- Hányás, hasmenés.

- A szag- és/vagy ízérzékelés megváltozása, megszűnése.

FONTOS:

 • Amikor a templomban helyet foglalunk, szigorúan be kell tartanunk a védőtávolságot. Figyeljünk azokra a testvérekre, akik ebben eligazítanak minket. (A védőtávolság az egy háztartásban élőkre nem érvényes.)

 • A szájat és orrot is fedő maszk használata kötelező. Kérjük, mindenki így készüljön a templomi alkalomra. Ha véletlenül nem hoztunk magunkkal maszkot, a segítők biztosítják azokat, az istentisztelet előtt.

 • Kézfertőtlenítőt a templomba való belépéskor és távozáskor is használjunk. Evangélikus testvéreink által telepített szenzoros (érintés nélkül a kézre fertőtlenítőgélt adagoló) kézfertőtlenítő fog rendelkezésünkre állni.

 • Kérjük, mindenki saját énekeskönyvét hozza az Istentiszteletre.

 • Idős testvéreink részére: jól gondolják meg a részvételt az Istentiszteleten, mérlegeljenek minden körülmény figyelembevételével.

 • Az istentisztelettel párhuzamosan tartott gyermek-alkalmak elmaradnak.

 
Fontos: tervezünk ökumenikus imaalkalmakat Pünkösd ünnepe környékére - reményeink szerint ezt is személyes részvétellel. 
 

Legutóbbi Istentiszteletünk: 2021. május 9.

Hanganyaga: feltöltés alatt.

Youtube-videó: LINK

 
 
Imádság Jézus "Én vagyok ..." mondásaival: LINK

Kedves Szülők!

 
Leendő első osztályos gyermeküket szeretettel várjuk a református hit- és erkölcstan órákon. Kérem, tekintsék meg bővebb tájékoztatónkat az alábbi Bemutató letöltésével. További kérdéseikkel a bemutatóban található elérhetőségeken kereshetnek.
 
 
 Bemutató - LINK
 
 
Áldást,békességet!
 
Miklósi-Hosszú Koppány
hittanoktató lelkipásztor
 
 
 

 

Régebbi híreinket, eseményeinket és egyéb oldalakat a Hírarchívumban találhatnak.

A weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. Amennyiben folytatja a böngészést az oldalainkon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a cookie-k fogadása ellen.